MARDİN / ARTUKLU - Yenişehir İmam Hatip Ortaokulu

Yenişehir İmam Hatip Ortaokulu

YENİŞEHİR MAH. BARIŞ CAD. HATUNİYE MESLEK LİSESİ YANI NO 27 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
insani erdemlerde zirve, etik kurallarında örnek, çoğulcu zihin yapısına ve evrensel değerlere sahip, kararlı, nitelikli, inançlı, ilkeli, istikbale umut vadeden, problemlere çözüm üretebilen, çağı okuyabilen, gelecek kaygısını İslam merkezli oluşturarak bugününü değerlendiren ve bulunduğu konumda öncü olan bireylerin yetiştiği; modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarda örnek bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Gerçekleştirilen eğitim ve aktivitelerde öncü bir kurum olarak İmam Hatipli olmanın bilincinde ve bunu hayatına uygulayabilen bilinçli nesiller yetiştirmek. Geleceğimiz gördüğümüz öğrencilerin zihin dünyasında insana, düşünceye, ahlaka, kültürel mirasa, İslam medeniyetine, hürriyete, değerlere saygıya dayanan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, nitelikli, açık fikirli olan, gelişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında olan liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen insanlar yetiştirmektir.
2019-2020 Masa Tenisi İl Birinciliği
08:20 / 15:50
ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA (KIRMIZI LEVHALI MİNİBÜSLER)
RAVZA CADDESİ